Web Analytics

Clubul FC Argeș nu își uită valorile. Un an fără Viorel Turcu!

de | 29.11.2021 17:02 | Actualitate, Sport

Astăzi s-a împlinit un an de la dispariția lui Viorel Turcu. Fostul mare fotbalist al clubului FC Argeș s-a stins din viaţă pe 29 noiembrie 2020, la doar 60 de ani.

În această după-amiază, o delegație a clubului din Trivale a mers la București pentru a se reculege la mormântul lui Viorel Turcu. ”Sultanul” a fost de trei ori campion al României, câștigând campionatul cu FC Argeș (1979), Dinamo (1984) și Steaua (1987), bifând totodată și șapte prezențe în naționala României.

 

Citește și Spitalul din Mioveni și-a mărit echipa cu încă un medic nou

 

Turcu a debutat la FC Argeș în 1978, evoluând de la 18 ani preț de mai multe sezoane alături de Nicolae Dobrin. ”Sultanul”și-a încheiat cariera de fotbalist la 32 de ani, în 1992, în Ungaria. După ce s-a lăsat de fotbal, fostul atacant a fost diagnosticat cu diabet, boală care i-a provocat în timp pierderea ambelor picioare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

turcu

 

”Astăzi se împlinește un an de zile de când ai dispărut de lângă mine, familie și prieteni, te păstrăm veșnic în amintirile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază, iar tu să ne veghezi de unde ești!”, a fost mesajul postat pe FB de Cătălin Turcu, fiul fostului mare fotbalist alb-violet.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii