Clubul FC Argeș nu își uită valorile. Un an fără Viorel Turcu!

de | 29.11.2021 17:02 | Actualitate, Home, Sport

Astăzi s-a împlinit un an de la dispariția lui Viorel Turcu. Fostul mare fotbalist al clubului FC Argeș s-a stins din viaţă pe 29 noiembrie 2020, la doar 60 de ani.

În această după-amiază, o delegație a clubului din Trivale a mers la București pentru a se reculege la mormântul lui Viorel Turcu. ”Sultanul” a fost de trei ori campion al României, câștigând campionatul cu FC Argeș (1979), Dinamo (1984) și Steaua (1987), bifând totodată și șapte prezențe în naționala României.

 

Citește și Spitalul din Mioveni și-a mărit echipa cu încă un medic nou

 

Turcu a debutat la FC Argeș în 1978, evoluând de la 18 ani preț de mai multe sezoane alături de Nicolae Dobrin. ”Sultanul”și-a încheiat cariera de fotbalist la 32 de ani, în 1992, în Ungaria. După ce s-a lăsat de fotbal, fostul atacant a fost diagnosticat cu diabet, boală care i-a provocat în timp pierderea ambelor picioare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

turcu

 

”Astăzi se împlinește un an de zile de când ai dispărut de lângă mine, familie și prieteni, te păstrăm veșnic în amintirile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază, iar tu să ne veghezi de unde ești!”, a fost mesajul postat pe FB de Cătălin Turcu, fiul fostului mare fotbalist alb-violet.

Acest articol este despre: comemorare,fc arges,viorel turcu

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...