Web Analytics

Nucșoara: Tânăr amendat pentru furt de lemne

de | 19.11.2020 11:58 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului Montat Arefu, care se aflau în misiune pe raza localității Nucșoara, au depistat pe un drum forestier din localitate un autovehicul de culoare albă condus de un bărbat, care la vederea echipajului de jandarmerie, a părăsit mașina și a fugit în pădure, în scurt timp fiind prins de jandarmi.

 

Oamenii legii au procedat la legitimarea bărbatului, iar la controlul autovehiculului au descoperit în partea din spate aproximativ 2 metri cubi de material lemnos. Întrebat despre proveniența lemnului, bărbatul în vârstă de 26 de ani a declarat că l-a luat din pădure și că nu are documente de proveniență.

 

Citește și

Covid-19. Comisia Europeană recomandă testările antigenice rapide

 

Șoferul dubiței a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar cantitatea de aproximativ 2 metri cubi de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată reprezentanților Ocolului Silvic Domnești, care la rândul lor l-au lăsat în custodia Școlii Gimnaziale din satul Slatina, comuna Nucșoara pentru a fi folosită la încălzirea spațiilor.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii