Web Analytics

Nucșoara: Depistat de polițiști fără permis de conducere și cu mopedul neînmatriculat

de | 22.06.2021 13:23 | Actualitate

În ziua de 21 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, soldat cu rănirea conducătorului unui moped, pe raza localității Nucșoara.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 23 de ani, din Nucșoara, care conducea un moped pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o piatră de pe partea stângă a direcției de mers.

 

Citește și Mioveni: Aproape 2.000 de persoane s-au vaccinat anti-COVID, în cadrul campaniei de imunizare fără programare

 

În urma coliziunii, cel în cauză a fost rănit ușor în zona capului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificări s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334, 335 și 336 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii