Web Analytics

Nu se respectă carantina în Argeș. S-au dat amenzi

de | 21.09.2021 18:04 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 17 acţiuni punctuale (dintre care 15 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri). În cadrul activităților au fost verificate 1.444 de persoane, precum și 70 de mijloace de transport persoane.

 

Au fost verificate 84 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, după cum urmează:

– 16 sancţiuni, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

– două sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

 

Citește și Beleți-Negrești: Transporta material lemnos în mod repetat în baza aceluiași aviz

 

În ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată. Ca  urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

 

În ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat, pe raza municipiului Piteşti, un bărbat, de 50 de ani, din Mihăești, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată. Ca  urmare a celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia  a fost comunicată D.S.P. Argeș.

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii