Web Analytics

„Nu mai e valabil contractul… Când ai rezultate, stai, nu ai, pleci…”

de | 11.10.2017 18:35 | Sport

13 Mihali# Declară Gică Mihali, antrenor principal CS Mioveni

# Dle Mihali, care este obiectivul echipei și obiectivul dvs personal pentru acest sezon competițional?
– Singurul meu obiectiv este să câștig în următorul meci, după aceea discutăm. Acesta este obiectivul principal în acest moment.

# Ce obiectiv aveți trasat de către conducerea clubului pentru finalul sezonului?
– Nu am discutat despre asta… Mie conducerea clubului nu mi-a spus nimic în această privință, dar din câte știu eu este vorba de locurile 1-6 pentru turul campionatului.
# Credeți că mai aveți nevoie de vreun jucător? Aveți posturi deficitare?
– Avem nevoie. Tot timpul este nevoie de jucători buni. Condiția este aceea să fie jucători buni. Nu pot să spun deocamdată care sunt posturile deficitare pentru că nu ar fi în regulă pentru băieți. Până în iarnă ei sunt cei mai buni, jucătorii actuali de la CS Mioveni. Apoi, dacă va fi nevoie să aducem ceva, vom aduce, dacă nu, nu.
# Cum caracterizați acest campionat de ligă secundă?
– Este unul bun. Oricine poate să bată pe oricine în Liga a doua în acest moment. E clar: orice echipă poate să bată pe orice echipă. Câștigi două meciuri consecutive ești în față, pierzi două meciuri consecutive, ești la retrogradare.

„Această revenire a FC Argeș este benefică pentru fotbal, iar Liga a doua este acum foarte atractivă”

# Pe ce perioadă aveți semnat contractul cu CS Mioveni?
– Contractul este pe un an de zile, fără drept de prelungire. Eu am semnat contractul exact în momentul în care am venit prima dată la Mioveni.
# Având în vedere că acum sunteți antrenor principal, nu secund, vă întreb dacă s-a modificat acest contract?
– Știți cum e… Nu mai e valabil contractul… Când ai rezultate, stai, nu ai, pleci… Dan Petrescu a spus o vorbă mare și are perfectă dreptate: la antrenori când ai rezultate, stai, când nu, nu…
# Putem lua în discuție promovarea în Liga I?
– Nu aș vrea să răspund la întrebarea asta acum, ci mai bine în decembrie. Vom vedea pe ce loc ne vom clasa și atunci putem să discutăm și despre acest aspect.
# Cum vedeți dvs revenirea FC Argeș în Liga a II-a?
– Este foarte bine pentru fotbalul românesc, FC Argeș, un nume extrem de mare în fotbalul românesc, un nume încărcat de istorie. Un club trăiește prin istorie și FC Argeș are istorie. Această revenire a FC Argeș este benefică pentru fotbal, iar Liga a doua este acum foarte atractivă când auzi de nume ca FC Argeș. Ar fi fost bine să avem aici și Petrolul, Constanța, Oțelul…
# Cum vedeți lupta cu FC Argeș?
– Deocamdată nu mă interesează FC Argeș, ci, așa cum am mai spus, următorul meci. Când o să am meci cu FC Argeș, o să vă spun această părere.
# Ce aveți de transmis iubitorilor fotbalului din Mioveni?
– Să vină meci de meci să ne susțină pentru că avem nevoie. Altfel este fotbalul când sunt suporteri în tribune. Joci altfel…

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole