Web Analytics

„Nu homosexualitatea mă îngrijorează, ci pedofilia şi orgiile sexuale la care se dedau preoţi aparţinând atât catolicismului cât şi ortodoxiei” (III)

de | 5.10.2017 09:46 | Cultură

15 viorel patrascu# Convorbiri neconvenţionale cu medicul şi scriitorul Viorel Pătraşcu

# Povestiţi într-o carte despre un bărbat tânăr, care, în puşcărie, şi-a plantat bile şlefuite sub pielea organului genital. Şi a cucerit sute de femei. Până unde credeţi că vor evolua lucrurile în această direcţie?
– Vor evolua până când bărbaţilor cu un coeficient de inteligenţă la limita avariei li se vor putea transplanta penisuri de armăsar fără ca organismul să le respingă. Dacă s-a reuşit cu inimă, ficat şi rinichi, de ce nu s-ar putea şi cu acest organ? Va costa imens, dar interlopii vor da buzna.

# Concurs pentru cele mai frumoase picioare de femeie, pentru cea mai stufoasă barbă, pentru cele mai bogate mustăţi, pentru cel mai lung păr. Divertismente în viaţa noastră plină de plictis. Dar, iată şi un concurs pentru cel mai sexy fund de bărbat. Nu este aceasta o aberantă manipulare?
– Lumea trebuie amăgită şi ajutată să uite de marasmul în care ne-am scufundat de bună voie. Apoi, concursurile astea sunt cele ce fac la acest moment ca tabloidele să fie cele mai citite ziare.
# Dar toate acestea rămân deocamdată nişte fapte izolate. Care nu afectează nici populaţia, nici demografia. Însă cum rămâne, domnule doctor, cu homosexualii care cuceresc teren? În numele drepturilor omului, cer drepturi absolute! Treaba lor, s-a zis! De ce să nu-i tolerăm? Corpul lor, viaţa lor, destinul lor… Am procedat bine, noi, comunitatea normală, cu această toleranţă?
– Ca şi în cazul consumului de alcool sau de droguri, prohibiţia îi va îndârji pe homosexuali. Nu există riscul ca această aberaţie să se răspândească în lume precum o pandemie. Personal, nu-i înţeleg, dar nu-i judec. Am avut asemenea pacienţi şi cu siguranţă o să mai am. I-am tratat fără nici un fel de comentariu sau intoleranţă.
# Iată că aberaţia cucereşte teren. Pătrunde în familii, în şcoli, în armate, chiar în cler. Să fie o boală a cromozomilor? O mutaţie în Codul genetic? O epidemie revitalizată precum ciuma sau holera? Sau numai o modă contagioasă? Se va stinge de la sine sau va ajunge să stăpânească?
– Nu homosexualitatea mă îngrijorează, ci pedofilia şi orgiile sexuale la care se dedau preoţi aparţinând atât catolicismului cât şi ortodoxiei. În această speţă toleranţa trebuie să fie zero, iar în cazul când lucrurile se confirmă, să apară pedepse. Iertarea ar însemna o blasfemie.
# Şi pasul următor: căsătoria între persoane de acelaşi sex. Nu e o glumă stupidă? State civilizate chiar au aprobat prin legi o asemenea inepţie? Până şi evreii, cu o tradiţie milenară a cuplului format din bărbat şi femeie, cu respingere totală a păcatului de sodomie, cum vedem în Biblie, când Sodoma şi Gomora au fost distruse prin foc? La noi, dezbaterea publică pe această temă a fost amânată până după circul politic la care asistăm. Dar ne paşte acelaşi blestem. Se tot fac presiuni şi se vorbeşte de toleranţă pentru aceste căsătorii între persoane de acelaşi sex.
– Aveţi dreptate când vorbiţi de Sodoma şi Gomora. Sunt acuzaţi un episcop din Moldova, dar şi un preot care după ce îi botează, îi cunună sau îi înmormântează pe români, cântă pe la nunţi şi este atras de minori. Ambii afişează inocenţa şi spun că nu e vorba decât de făcături şi minciuni.
# La ce să ne aşteptăm? La o societate castrată? Fără copii? Fără urmaşi? Dispariţia speciei? Sfârşitul lumii?
– Personal nu mă aştept ca această corabie a nebunilor care este România să iasă curând la liman. Asta este! Măcar să avem parte de pace şi să se găsească o soluţie în privinţa imensului pericol reprezentat de fundamentalismul islamic.
# Ce se va alege şi de noi?
– Ce se va alege şi de noi? Singura certitudine este că nu vom putea deveni nemuritori.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii