“Nu există dispoziție prin care li s-a cerut doctorilor să nu îi mai resusciteze pe pacienții în stop cardio respirator!” precizează SJU Argeș

de | 12.11.2020 12:21 | Actualitate, Home

Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, în data de 11 noiembrie 2020, Spitalul Județean de Urgență Pitești a făcut o serie de precizări în care arată că:
“NU EXISTĂ DISPOZIȚIE DATĂ DE CONDUCEREA SPITALULUI DE URGENȚĂ PITEȘTI, POTRIVIT CĂREIA “LI S-A CERUT CELOR DIN LINIA I SĂ NU-I MAI RESUSCITEZE PE CEI CARE INTRĂ ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR”, așa cum precizează reprezentanți ai presei naționale, în știrea “Aia era, dacă intra în stop …era mort! Înregistrare cutremurătoare într-un spital din România”.
PROTOCOLUL DE RESUSCITARE, ÎN CAZUL TUTUROR PACIENȚILOR AFLAȚI ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR, INDIFERENT CĂ SUNT BOLNAVI DIAGNOSTICAȚI CU COVID – 19 SAU CU ALTE AFECȚIUNI, SE RESPECTĂ CU STRICTEȚE.
Citește și

Încă trei medici cu coronavirus la Spitalul Judeţean Argeş

CLIPUL VIDEO PREZENTAT CA SUPORT AL MATERIALULUI DE PRESĂ NU ESTE REALIZAT ÎN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PITEȘTI, CELE PRECIZATE IN FILMARE NEPUTÂND FI PROBATE.
Mai mult, PERSOANA CARE FACE ACUZELE NU ESTE IMPLICATĂ ÎN ACTUL MEDICAL, DUPĂ CUM REIESE DIN FILMARE.
Astfel, informațiile prezentate, atât în titlul cât și în textul articolului, sunt denigratoare și nu relevă realitatea.
Atragem atenția că publicarea acestora, înainte de a le verifica veridicitatea și fără a solicita un punct de vedere reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Pitești, duce la dezinformarea publicului și denigrarea imaginii unității sanitare, instigând la comentarii tendențioase și scăderea încrederii populației în actul medical desfășurat în cadrul unității noastre sanitare.
De asemenea, aspectele semnalate pun în umbră eforturile cadrelor medicale și ale conducerii unității noastre, creând panică în rândul populației și îngreunând și mai mult desfășurarea activități medicale, în contextul epidemiologic actual”.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...