Web Analytics

„Nu am putut să jucăm fotbal la Miroslava pe un teren în care zăpada a fost scoasă cu tractoarele”

de | 28.03.2018 18:48 | Sport

13 telu stancu# Spune Telu Stancu, director executiv CS Mioveni

# Dle director, cum comentați condițiile în care s-a desfășurat meciul de la Miroslava?
– Ce să comentez? Am jucat pe un teren pe care nu știu dacă l-am mai văzut vreodată.
# Să înțelegem că și rezultatul, 1-0 pentru Miroslava, nu este unul real?
– Nu am putut să jucăm fotbal. Practic, nu se putea juca.
13 01# Ce a făcut CS Mioveni ca această partidă să nu se joace?
– Atât noi, cât și echipa adversă am făcut demersurile de rigoare la Federație. Am cerut să se amâne etapa, iar răspunsul a fost că nu permite regulamentul, că nu sunt motive… Că acolo, la Iași, nu era cod roșu, cum a fost aici în zona de sud. Oricum, cei de la meteo au anunțat că va ninge la Iași și, într-adevăr, a nins de dimineața și până seara. Zăpada a fost de cel puțin 40 de cm. Stadionul, la ora 9.30, era jumătate plin de zăpadă, iar aceasta era dată afară de pe teren cu tractoarele. Arbitrul a hotărât să se joace și s-a jucat. Numai că nu am putut să jucăm fotbal, ăla nu e fotbal… Să joci pe 70% din suprafața de joc pe noroi… Pământul a fost moale, nu a fost înghețat și de aceea s-a ajuns aici. Pase pe jos nu existau, practic mingea nici nu sărea pe foarte multe zone ale terenului.

„Nu avem rezultate. Au fost trei jocuri în care am făcut niște greșeli care ne-au costat”

13 02# Cum vă explicați faptul că în ultima perioadă echipa nu prea a mers așa cum trebuie?
– Nu avem rezultate. Au fost trei jocuri în care am făcut niște greșeli care ne-au costat. Mă refer în primul meci de la Pandurii, iar al doilea joc, la cel cu Poli; până la momentul în care am primit gol echipa a jucat, iar după aceea nu am mai putut să revenim. Ultimul, cel de la Miroslava, a fost un joc în care primul care greșea probabil că și pierdea. Treaba asta o spun încă de la începutul jocului. Din păcate, noi am fost cei care am greșit la faza golului și asta a fost.
# Cum vedeți meciul cu UTA Arad?
– Este un joc nu important, ci foarte important pentru noi, pentru cele trei puncte care sunt în joc. Eu zic că echipa trebuie să se mobilizeze foarte bine și eu cred că avem capacitatea, avem valoarea să câștigăm acest joc. Până la urmă, întâlnim o echipă care nici ea nu-și găsește un parcurs bun în ultimul timp. Dar, de la venirea lui Ionuț Popa, lucrurile au început să meargă, ca să zic așa, la ei. Noi sperăm să câștigăm acest joc!

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii