Web Analytics
scris vineri, 12.08.2022

Noutăți în privința circulației rutiere în municipiul Pitești

De astăzi, 12.08.2022, o nouă trecere de pietoni a fost înființată, în Pitești. Conform avizării Comisiei de Circulație din data de 07.06.2022, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înfiinţarea unei treceri de pietoni, pe strada Pescarilor, la intersecția cu strada Exercițiu.

Noutăți în privința circulației rutiere în municipiul Pitești

Decizia are ca scop reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, pentru participanții la trafic fiind recomandat să circule cu atenție sporită în zonă.

Citește și ISU Argeș: Măsuri de prevenire în minivacanța de Sfânta Maria Mare

De semenea, un nou sens unic de circulație a fost instituit în cartierul Trivale din municipiul Pitești. Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit, astăzi, 12 august 2022, sens unic de circulație pe strada Bradului, din cartierul Trivale, pe tronsonul din fața blocurilor 33, 34 și 35. Această măsură a fost luată ca urmare a avizării în Comisia de Circulație din 05.07.2022, având ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită