Web Analytics
scris vineri, 12.08.2022

Noutăți în privința circulației rutiere în municipiul Pitești

De astăzi, 12.08.2022, o nouă trecere de pietoni a fost înființată, în Pitești. Conform avizării Comisiei de Circulație din data de 07.06.2022, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înfiinţarea unei treceri de pietoni, pe strada Pescarilor, la intersecția cu strada Exercițiu.

Noutăți în privința circulației rutiere în municipiul Pitești

Decizia are ca scop reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, pentru participanții la trafic fiind recomandat să circule cu atenție sporită în zonă.

Citește și ISU Argeș: Măsuri de prevenire în minivacanța de Sfânta Maria Mare

De semenea, un nou sens unic de circulație a fost instituit în cartierul Trivale din municipiul Pitești. Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit, astăzi, 12 august 2022, sens unic de circulație pe strada Bradului, din cartierul Trivale, pe tronsonul din fața blocurilor 33, 34 și 35. Această măsură a fost luată ca urmare a avizării în Comisia de Circulație din 05.07.2022, având ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...