Web Analytics

Noul stadion din Pitești intră la vot într-o ședință cu scântei! Finalul va fi oare cu aplauze sau cu petarde?

de | 29.09.2022 14:38 | Actualitate, Home, Opinii, Politica si Administratie, Sport

Vă relatam marți că la Primăria Pitești a fost prezentat studiul de fezabilitate al viitorului Ansamblu sportiv multifuncțional ”Nicolae Dobrin”, o investiție pentru care autoritățile locale mizează pe o ”axă” de finanțare. Conform proiectului, noul stadion va cuprinde, pe lângă arena propriu-zisă, o construcție cu subsol (parcări), parter (spații, vestiare), etajul I (promenada, chioșcuri, foayer VIP), etajul II (foayer VIP vest și restaurat skybox est), etajul III (loje), etajul IV (terasa tehnică, zonă comentatori), plus gradene etc. O adevărată bijuterie, la standarde UEFA.

Citește și: Primarul Gentea: ”Din momentul demolării, construirea noului stadion va dura doi ani”

Toate bune și frumoase, iar astăzi, joi, consilierii locali din Pitești sunt chemați să dezbată și să aprobe acest studiu, astfel încât vineri el să fie depus deja la CNI, numai că, pe surse, aflăm că ședința de plen va fi cu cântec. Sau, dacă vreți, cu artificii, cu petarde. Marți seara, primarul municipiului, Cristian Gentea, spunea că ”avem toată susținerea”, poate și pentru a da astfel un mesaj către colegii consilieri, alții decât cei din partidul său, PSD, ca să voteze proiectul. De ce anume se poate împiedica un astfel de proiect? Păi, de exemplu, din câte se aude din taberele adversare, adică de la PNL și USR, de gardul de la cimitir. Vom vedea însă ce va fi. Și, mai ales, vom afla peste puțină vreme dacă edilul-șef va convinge plenul de importanța unui astfel de demers pentru un oraș precum Piteștiul.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Vrem un stadion de 20,25 de mii de locuri. Santem aproape de București și putem găzdui meciuri Nationale ale Romaniei dar si cupele europene un lucru benefic pentru fotbalul argesean.In numele suporterilor si microbistilor argeseni. Vă mulțumim.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *