Web Analytics

Primarul Gentea: ”Din momentul demolării, construirea noului stadion va dura doi ani”

de | 27.09.2022 18:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

După ce proiectantul de la ”Tecon” a prezentat în această seară, la Primăria Pitești, studiul de fezabilitate al viitorului Ansamblu sportiv multifuncțional ”Nicolae Dobrin”, realmente o bijuterie, primarul Cristian Gentea a declarat:

”Mi-am dorit dintotdeauna ca Piteștiul să beneficieze de un astfel de stadion. Eu am fost pe zeci de stadioane din străinătate. Cei de la Tottenham, de exemplu, au un stadion de un miliard de lire sterline. Nu mi se pare, însă, cu nimic mai prejos stadionul care va fi la Pitești. La necesitățile Piteștiului, firește”.

Viitorul Stadion al FC Argeș

Citește și: Muscelenii au prins podiumul la ultima etapă de Slalom Paralel

Cât va dura construirea noului stadion? ”Din momentul demolării, eu zic că doi ani de zile – a estimat edilul-șef al Piteștiului. Avem toată susținerea. Acest stadion se va face”.

În completare, city-managerul municipiului, Lucrețiu Tudor, a spus că noul ansamblu sportiv va fi o bijuterie pentru Pitești. ”Am încercat să prindem, la parter, și celelalte ramuri sportive – judo, lupte, box etc. – pentru a-i da mai multe facilități. Am reușit să introducem și Centrul pentru copii și juniori; vom avea aici zece vestiare dedicate copiilor. Orice s-ar spune, dacă nu accesam Axa de finanțare a CNI, alte orașe ar fi accesat-o” – a precizat Lucrețiu Tudor.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole