Noul prefect al județului a depus jurământul!

de | 25.10.2021 13:24 | Actualitate, Home

Noul prefect al județului Argeș, avocatul Radu Perianu, a depus astăzi jurământul.
Nou, în funcția de prefect, Radu Perianu are ca prim obiectiv al mandatului sau, accelerarea campaniei de vaccinare.

 

CITEȘTE ȘI: Spitalele militare din Pitești și București cresc capacitatea de combatere a COVID-19

„Funcția de Prefect este astăzi una de demnitar. Este o funcție politică asumată de un partid politic aflat la guvernare într-o perioadă extrem de dificilă.

Funcția de Prefect este astăzi încărcată cu o responsabilitate enormă în contextul pandemic pe care îl traversăm. Practic vorbim despre sănătatea și viața fiecăruia dintre noi.

În istoria recentă, niciun prefect nu a avut responsabilitatea pe care au avut-o prefecții județului Argeș de la începutul anului 2020 până în prezent și în continuare.

Nu a fost ușor, nu va fi ușor.

E ușor să critici, e incredibil de greu să construiești! Le mulțumesc celor care au făcut acest lucru până astăzi- Emanuel Soare, Emilia Mateescu, Lucian Ionescu.

 

CITEȘTE ȘI: ZIUA ARMATEI ROMÂNE, sărbătorită în format restrâns din cauza contextului sanitar

De astăzi, eu am preluat această responsabilitate. Am încredere în echipa din administrația centrală și de la nivelul județului nostru și am convingerea că împreună vom depăși valul 4 al pandemiei.

Prioritatea mandatului meu este reprezentată de accelerarea campaniei de vaccinare pentru că aceasta este șansa noastră, a tuturor, de a diminua efectele crizei sanitare și de a rămâne sănătoși. De aceea, cred că este necesară implicarea tuturor liderilor politici de la nivelul județului Argeș, la care am rugămintea de a îi încuraja pe cetățeni, prin poziții publice asumate, să se vaccineze”, a transmis pe pagina sa de socializare, noul prefect de Argeș, Radu Perianu.

Acest articol este despre: arges,,prefect,radu perianu

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.
Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.

INVITAȚIE DE PRESĂ Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Economiei, FlorinSpătaru, va participa marți, 5 iulie, la Craiova, la evenimentul organizat cu ocaziapreluării oficiale a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.Premierul și ministrul...

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș
FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători. Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție...

Programul echipei FC Argeș din Superliga, sezonul 2022-2023
Programul echipei FC Argeș din Superliga, sezonul 2022-2023

➡Etapa 1: FC Argeș - UTA ➡Etapa 2 Sepsi – FC Argeş ➡Etapa 3 FC Argeş – Universitatea Cluj ➡Etapa 4 FC Rapid – FC Argeş ➡Etapa 5 FC Argeş – U Craiova 1948 ➡Etapa 6 CS Mioveni – FC Argeş ➡Etapa 7 FC Argeş – Chindia Târgovişte Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC...