Noul prefect al județului a depus jurământul!

de | 25.10.2021 13:24 | Actualitate, Home

Noul prefect al județului Argeș, avocatul Radu Perianu, a depus astăzi jurământul.
Nou, în funcția de prefect, Radu Perianu are ca prim obiectiv al mandatului sau, accelerarea campaniei de vaccinare.

 

CITEȘTE ȘI: Spitalele militare din Pitești și București cresc capacitatea de combatere a COVID-19

„Funcția de Prefect este astăzi una de demnitar. Este o funcție politică asumată de un partid politic aflat la guvernare într-o perioadă extrem de dificilă.

Funcția de Prefect este astăzi încărcată cu o responsabilitate enormă în contextul pandemic pe care îl traversăm. Practic vorbim despre sănătatea și viața fiecăruia dintre noi.

În istoria recentă, niciun prefect nu a avut responsabilitatea pe care au avut-o prefecții județului Argeș de la începutul anului 2020 până în prezent și în continuare.

Nu a fost ușor, nu va fi ușor.

E ușor să critici, e incredibil de greu să construiești! Le mulțumesc celor care au făcut acest lucru până astăzi- Emanuel Soare, Emilia Mateescu, Lucian Ionescu.

 

CITEȘTE ȘI: ZIUA ARMATEI ROMÂNE, sărbătorită în format restrâns din cauza contextului sanitar

De astăzi, eu am preluat această responsabilitate. Am încredere în echipa din administrația centrală și de la nivelul județului nostru și am convingerea că împreună vom depăși valul 4 al pandemiei.

Prioritatea mandatului meu este reprezentată de accelerarea campaniei de vaccinare pentru că aceasta este șansa noastră, a tuturor, de a diminua efectele crizei sanitare și de a rămâne sănătoși. De aceea, cred că este necesară implicarea tuturor liderilor politici de la nivelul județului Argeș, la care am rugămintea de a îi încuraja pe cetățeni, prin poziții publice asumate, să se vaccineze”, a transmis pe pagina sa de socializare, noul prefect de Argeș, Radu Perianu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...