Web Analytics
scris duminică, 02.04.2023

Noul model Duster 3, camuflat pe şosele din Argeş!

Primele imagini cu noul Dacia Duster camuflat în timpul unor teste publice au apărut deja pe reţele de socializare. Noua generație a SUV-ului de la Mioveni va fi lansată pe piață în 2024.

Noul model Duster 3, camuflat pe şosele din Argeş!

Citeşte şi: Argeş. 8.244 şomeri înregistraţi în ianuarie

Anul acesta, Dacia Duster se pregătește să intre în cea de-a treia generație. Noul model, Duster 3, va fi produs în continuare la uzina Dacia de la Mioveni, alături de fratele său mai mare, Bigster, care își va face apariția în 2025, potrivit automarket.ro.

Noua Dacia Duster 3 va fi bazată pe platforma CMF-B a Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi. Pe aceeași arhitectură sunt bazate alte modele ca Renault Captur, Renault Clio și Mitsubishi ASX, precizeayă sursa citată.

Jurnaliștii de la Motor 1 au publicat primele fotografii spion din timpul testelor publice cu noul model. Din imagini putem vedea design nou, foarte apropiat de cel văzut la conceptul Bigster, prezentat în 2021. „De asemenea, noul Duster 3 pare a fi mai mare ca dimensiuni decât actuala iterație, iar portierele din spate nu prezintă mânere, ceea ce îi oferă lui Duster 3 un aspect mai sportiv.

Citeşte şi: În Argeș, numărul salariaților e în creștere. Cum sunt câștigurile

Tot în imagini putem vedea că noul Duster beneficiază și de frâne pe disc în partea din spate, în premieră pentru Dacia. Mașina surprinsă în fotografii a fost dotată cu jante de aliaj de 17 inch, iar în capacele oglinzilor sunt integrate și luminile de semnalizare” – potrivit automarket.ro.

Noua generație Dacia Duster va fi prezentată oficial la finalul acestui an, înainte de lansarea pe piață din 2024.

(Sursa foto: automarket.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *