Web Analytics

Noua identitate Dacia, promovată la Daperom de doi fotbalişti de la FC Argeş

de | 7.12.2022 13:56 | Actualitate, Economie, Home, Sport

Pe 6 decembrie a.c., la sediul Daperom s-a promovat noua identitate Dacia. Invitați au fost Meza Colli și Fabio Vianna, doi dintre fotbaliștii de la FC Argeș, club cu care dealerul nr 1 din județ colaborează de 5 ani. Vulturii au admirat autoturismele cu noile dotări: sigla Dacia care, prin îmbinarea celor două litere D și C, ilustrează legătura dintre Dacia și client, logo tipul din spate format din cinci litere stilizate, camere video pe spate, scaune încălzite și senzori de parcare.

Fotbaliștii au mers împreună cu reprezentanții Daperom în showroom, dar și prin birourile reprezentanței auto și au dăruit angajaților suveniruri din partea întregii echipe FC Argeș. De asemenea, cadou special pentru Daperom a fost un fular și un tricou cu autografele tuturor fotbaliștilor alb-violeți. Meza Colli și Vianna au fost impresionați, în mod special, de noua culoare a autoturismelor, spunând că e de apreciat faptul că în fiecare an automobilele Dacia vin cu ceva în plus.

„În curând, toate mașinile vor veni echipate cu noua grilă”

Radu Schiaucu, directorul Daperom, a declarat că e încântat de colaborarea de tradiție dintre firma sa și FC Argeș, și că, începând de anul viitor, în showroom va ajunge și modelul Dacia Jogger.
„Suntem mândri că FC Argeș e alături de noi de peste 5 ani de zile și sperăm să fim cât mai mult împreună. Astăzi am făcut acțiunea pentru a prezenta noua identitate de marcă Dacia. În curând, toate mașinile Dacia vor veni echipate cu noua grilă, cu noile caractere și cu câteva schimbări la exterior. Băieții de la club s-au arătat interesați de noile modele și îi așteptăm în continuare la noi în showroom. De la anul va veni modelul Jogger, primul model hibrid în gama Dacia și cu cutie automată”, a transmis Radu Schiaucu.

Citește și DAPEROM: “Îți dăm puterea de a testa, oricând îți permite timpul, NOUL QASHQAI e-POWER (și versiunile Mild Hybrid)”

Citește și (P) Dacia? Daperom! NOUL JOGGER EXPRESSION ECO-G 100 (5 locuri) – de la 14.950€ sau 4€/zi prin Programul RABLA și Dacia Avantaj

Citește și Paul Schiaucu: „După 45 de ani de muncă şi 20 de ani de Daperom, am mai redus motoarele”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *