Web Analytics

Notarul Ionel Didea, martor în două dosare în aceeaşi zi

de | 2.03.2017 13:28 | Actualitate

01ioneldideaUltima zi de joi din luna februarie a fost o zi încărcată pentru fostul rector al Universităţii Piteşti, Ionel Didea. Notarul Didea a fost citat ca martor pe 23 februarie în două dosare, unul la Tribunalul Bucureşti, altul la Curtea de Apel Piteşti. Cum era imposibil să fie prezent la ambele dosare, Didea a preferat să meargă la Tribunalul Bucureşti, la Dosarul Autobuzelor, în care inculpat este fostul primar al Piteştiului Tudor Pendiuc.
În acest dosar, notarul Ionel Didea a fost citat ca martor deoarece la biroul său s-a autentificat contractul de vânzare-cumpărare al apartamentului achiziționat de la Conarg de către Ema Pendiuc, fiica fostului edil al Piteştiului.
În schimb, la Curtea de Apel Piteşti, Didea a fost citat ca martor, după ce a autentificat un contract de vânzare-cumpărare, în dosarul în care expertul criminalist Gheorghe Nicola și expertul contabil Ioan Scarlat sunt cercetaţi pentru favorizarea făptuitorului, faptă comisă în legătură cu unul din dosarele fostului președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, respectiv dosarul Podului de la Căteasca. Pentru că a lipsit de la ultimul termen, notarul Ionel Didea trebuie să se prezinte la Curtea de Apel Piteşti pe 23 martie pentru a fi audiat ca martor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii