Web Analytics

Noi spaţii de servicii moderne, deschise pe A1 București-Pitești

de | 21.12.2022 13:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Două noi spaţii de servicii moderne au fost deschise începând de miercuri pe A1, a anunţat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, pe pagina sa de Facebook.

Amplasate pe sectorul de autostradă Bucureşti- Piteşti – Varianta Ocolitoare a Municipiului Piteşti (km. 110+100 stânga şi km. 110+100 dreapta), cele două noi spaţii de servicii oferă o serie de dotări adaptate cerinţelor moderne.

Astfel, pentru parcarea de autoturisme sunt 37 locuri pe Calea 1 (din care 6 locuri pentru persoanele cu dizabilităţi) şi 40 locuri pe Calea 2 (din care 6 locuri pentru persoanele cu dizabilităţi).

Pentru parcarea camioanelor, sunt 11 locuri pe Calea 1 şi 11 locuri pe Calea 2, iar autocarele au la dispoziţie trei locuri pe Calea 1 şi trei locuri pe Calea 2.

Citește și: Au început pregătirile pentru întrecerea primarilor argeșeni la Sărbătoarea Ignatului de la Muzeul Golești

Motocicletele beneficiază de 10 locuri de parcare pe Calea 1 şi 10 locuri pe Calea 2.

Noile spaţii de servicii mai asigură Zonă aspirator, cu un loc pe Calea 1 şi un loc pe Calea 2, dar şi staţii de încărcare pentru vehicule electrice, pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) şi până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO şi Type 2; patru locuri pe Calea 1 şi patru locuri pe Calea 2.

În plus, spaţiile mai sunt dotate cu: staţie distribuţie carburant; staţie încărcare GPL; spaţii comerciale; snack bar; toalete publice; zone pentru duşuri.

Aceste două spaţii de servicii sunt ultimele din cele 14 prevăzute în contractul de concesiune semnat între CNAIR şi Mol România!

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *