Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Noi probleme la Podul de la Brăila – S-a lăsat asfaltul la una din rampele podului

O porțiune de asfalt de la una din rampele podului peste Dunăre de la Brăila s-a lăsat, iar constructorul a încercat să pună mai multe straturi de asfalt pentru a reface planeitatea suprafeței carosabile, însă fără prea mare succes. Reprezentanții CNAIR au declarat pentru HotNews.ro că există niște tasări în zona rampei care au ajuns până la 10-15 centimetri, astfel încât constructorul va încerca stabilizarea rampei prin niște piloți forați.

Noi probleme la Podul de la Brăila – S-a lăsat asfaltul la una din rampele podului

Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis în judecată pentru cinci infracțiuni!

Monitorul de Brăila a scris că au apărut tasări la una din rampele Podului de la Brăila, astfel încât asfaltul s-a lăsat, iar constructorul a încercat să remedieze situația.

Contactat de HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al CNAIR Alin Șerbănescu a recunoscut că există niște tasări – adică coborâri ale nivelului unei porțiuni de teren sub greutatea proprie sau sub cea a construcțiilor aflate în acel loc.

„Tasările au început de anul trecut, dar nu au fost așa mari. Acum au ajuns la 10-15 cm, după cum ne-a informat constructorul. Acum constructorul încearcă să aplice o soluție cu piloți (n.r. stâlpi) forați pentru stabilizarea rampelor. Acum este în stadiul în care probează terenul, după care va intra în faza de execuție a soluției de remediere”, a declarat Alin Șerbănescu pentru HotNews.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *