Web Analytics

Noi locuri de parcare vor fi disponibile pentru mașinile de peste 3,5 tone, la Stadionul „Nicolae Dobrin”

de | 12.05.2021 12:54 | Actualitate, Politica si Administratie

Parcarea din fața stadionului „Nicolae Dobrin” a fost special amenajată pentru a oferi proprietarilor de mașini cu masa mai mare de 3,5 tone posibilitatea închirierii unui loc, din cele 41 de locuri destinate acestui tip de vehicule. Alte 36 de locuri sunt disponibile, în aceeași parcare, pentru vehiculele cu masa mai mică de 3,5 tone, acestea putând să fie folosite, fără taxă, de cei doritori.

CITESTE SI COMERŢUL AMBULANT CU PĂSĂRI VII ESTE SUSPENDAT LA MIOVENI!
Locurile marcate și amenajate pentru vehiculele cu masa de peste 3,5 tone se supun închirierii, pentru o taxă de parcare în valoare de 100 ron/lună/auto (TVA inclus), taxă care se plătește în baza unui abonament emis de către SPEP, în urma solicitărilor primite.

Începând cu această săptămână, pot fi depuse cereri de solicitare a unui loc pentru parcare de către deținătorii unui vehicul cu masa mai mare de 3,5 tone, la sediul SPEP, bl. U3, Calea București, atribuirea celor 41 de locuri destinate mașinilor de acest tip fiind în ordinea depunerii solicitărilor scrise, în baza numărului de înregistrare.

CITESTE SI Experimentul Piteşti, primul film susținut în campania „Filme pentru Filme”

Abonamentele vor fi înregistrate și pe aplicația www.parcaripitesti.ro, utilizatorii având posibilitatea de a vizualiza, în timp real, locurile de parcare închiriate/libere, precum și informații utile – număr de contact/tarif de utilizare a parcării etc.

Menționăm faptul că beneficiarii abonamentelor au obligativitatea de a elibera parcarea în zilele în care se desfășoară meciuri oficiale pe stadionul „Nicolae Dobrin”, astfel încât, pe lângă cele 36 de locuri disponibile permanent, fără taxă, pentru autoturisme cu masa sub 3,5 tone, să poată fi utilizate liber, atunci, și locurile amenajate pentru vehicule mai mari.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii