Web Analytics

Noi investiţii atrase de primari PNL în Argeş: 18 milioane lei pentru Bughea de Sus şi Mioarele

de | 21.09.2023 12:25 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Primarii liberali ai comunelor Bughea de Sus și Mioarele, Nicolae Tarbă și Gheorghe Șucu, au semnat, săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractele de finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny” pentru proiecte de modernizare a unor drumuri și alimentare cu apă.
Astfel, în comuna Bughea de Sus vor fi modernizate drumuri comunale și de interes local, finanțarea primită din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației fiind în valoare de 15 milioane lei.
Pentru comuna Mioarele, primarul Gheorghe Șucu a obținut un contract prin Programul „Anghel Saligny”, în valoare de 3.069.035,90 lei, pentru alimentare cu apă – aducțiune și înmagazinare cu apă.

Alina Gorghiu: „Beneficiari sunt localnicii de acolo, indiferent de simpatiile politice”

„În Argeș, avem primari PNL eficienți și responsabili. Mă bucur pentru fiecare realizare a lor, pentru că știu că beneficiari sunt localnicii de acolo, indiferent de simpatiile politice. I-am felicitat personal pe domnii primari pentru semnarea contractelor de finanțare. Știu cât de mult au muncit pentru a ajunge aici. I-am asigurat, totodată, că voi continua să îi susțin, în calitate de senator și ca președinte PNL Argeș, pentru noi proiecte care să aducă bunăstare argeșenilor în județ”, a transmis Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „Sunt milioane de consumatori de droguri în țară. Nu putem să-i băgăm în pușcărie pe toți”

Citește și Expoziție de câini ciobănești la Rucăr. Alina Gorghiu, prezentă la ziua comunei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *