Web Analytics

Noi creaţii ale Taberei Naţionale „Ion Gheorghe Vrăneanţu” pe simezele Galeriei Metopa

de | 30.08.2017 21:19 | Cultură

9 VernisajMetopaSăptămâna trecută, la Galeria de Artă Metopa a avut loc vernisajul Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică „Ion Gheorghe Vrăneanțu”, desfășurată în perioada 16-22 august, în Pitești. Tabăra, derulată timp de o săptămână în municipiu, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, sub patronajul Centrului Cultural Pitești a ajuns la cea de a treia ediție.

La tabăra aflată în coordonarea artistului plastic Daniel Preduț au participat artiști plastici de notorietate națională: Aurel Bulacu, Anca Ciofîrlă, Bogdan Hojbotă, Cristina Horia din București, Dan Dimulescu din Caracal, Ion Pantilie și Daniel Preduț din Pitești. Tineri sau celebri, artiștii și-au expus pe simezele de la Metopa, lucrările care reflectă impresiile și trăirile pe care le-au avut în cele câteva zile petrecute în Pitești.
La eveniment a participat viceprimarul Sorin Apostoliceanu care i-a felicitat pe pictori, dar și membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici, iubitori de artă și massa-media. Creațiile vor intra în patrimoniul municipiului și vor fi expuse într-o viitoare galerie de artă a Centrului Cultural, proiect despre care a vorbit și viceprimarul Apostoliceanu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii