Web Analytics
scris luni, 17.10.2022

Noi bilete pentru tratament balnear sunt disponibile la Casa de Pensii Argeș

Casa Județeană de Pensii Argeș transmite că pentru seria 16 din acest an, cu date de plecare în perioada 2 – 5 noiembrie 2022, au fost repartizate un număr de 187 bilete de tratament balnear în stațiunile, Amară, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Olănești, Pucioasa, Slănic Prahova.

Noi bilete pentru tratament balnear sunt disponibile la Casa de Pensii Argeș

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

„Eliberarea biletelor se face în perioada 17 – 25 octombrie 2022, conform planificării care este anunțată telefonic  fiecărui beneficiar. 

Citește și: De la Casa de Pensii Argeș, o nouă serie de bilete la băi

Au rămas 27 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amară, Bala, Buziaș, Covasna, Felix, 1 Mai, Pucioasa.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Citește și: Vaccinarea antigripală, în curând și în farmacii

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2022 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.”, informează instituția.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită