Web Analytics

Ninge abundent în mai multe zone din ţară. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire

de | 22.04.2024 09:02 | Actualitate, Home

Ninge abundent la munte. Drumarii intervin cu utilijele de deszăpezire în mai multe zone din ţară. Pe DN67C care duce spre stațiunea Rânca, angajații de la Direcţia Regională Drumuri Poduri Craiova acționează cu mai multe utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.

Citește și: A murit fostul finanțator al echipei FC Național. A lăsat în urmă o avere impresionantă

„Intervenții pentru deszăpezire pe DN 67C, zona Rânca. Se acționează cu două utilaje cu lamă și material antiderapant pe sectorul afectat de ninsoare pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță. Stratul nou depus măsoară peste 15 cm, nu vă deplasați pe sectoarele de drum afectate de ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă!”, au transmis reprezentanţii DRDP Craiova.

Se acționează și pe DN 7A, în zona Voneasa-Vidra. „În zona Voineasa-Vidra, pe DN 7A, se înregistrează ninsori abundente. Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material #antiderapant pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță”, mai transmit autorităţile.

Citește și: Poliţiştii au reţinut peste 1.100 de permise auto într-o singură zi

A nins și pe Transfăgărășan. Şoseaua este acoperită de zăpadă. Stratul de zăpadă are 78 de centimetri, la Cota 2000. Drumul este închis. Riscul de avalanșă este de 3 din 5. Iar salvatorii montani spun că turiștii nu ar trebui să se aventureze în zonă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *