Web Analytics
scris joi, 13.08.2020

Nicolae Velcea: „E timpul să construim împreună! Ştefăneşti merită mai mult!”

Ștefănești este un oraș cu potențial enorm, un oraș cu aspirații și așteptări, un oraș încărcat de cultură și istorie «țesută» de familii importante, ca cea a Goleștilor și a Brătienilor, un oraș cu oameni buni, muncitori, profesioniști și demni! Astăzi este timpul să le oferim locuitorilor siguranța unui trai mai bun, este timpul să recâștigăm respectul și poziția acestui oraș pe harta județului Argeș și a țării!
E timpul să construim împreună! Ștefănești merită mai mult! Soluțiile sunt la îndemâna noastră!
– Vreau, pentru copiii noștri, un învățământ de calitate, cu investiții în educație și infrastructura școlară, ca să nu se mai trezească devreme pentru a ajunge la școlile din Pitești!
– Vreau ca tinerii noștri să rămână în acest oraș și să-și construiască un viitor aici, alături de părinții și bunicii lor!
– Vreau să văd oameni cu zâmbetul pe buze, mulțumiți de condițiile de trai și de serviciile publice din oraș!
– Vreau ca persoanele vârstnice să se simtă în siguranță și să beneficieze de servicii de sănătate și protecție socială!
– Vreau un oraș curat, modern, cu spații verzi și locuri de joacă pentru copii!
– Vreau ca turiștii să vină în Ștefănești, să viziteze obiectivele istorice și culturale de interes național și să trăiască atmosfera unei urbe în care s-a scris o parte importantă din istoria României!
– Vreau o administrație performantă, transparentă și un parteneriat sincer, corect și de bun-simț cu dumneavoastră!
Dragii mei concetățeni, fiți alături de mine și echipa mea pentru a face aceste lucruri posibile!
Cu respect,
Nicolae Velcea,
Candidat din partea PSD la funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti

Nicolae Velcea: „E timpul să construim împreună! Ştefăneşti merită mai mult!”

*** *** ***

Valeriu Tudor, preşedinte ALDE Ştefăneşti: „Noi suntem alături de Nicolae Velcea! Fiţi şi voi!”

Dragii mei,
În urmă cu 3 luni, hotărârea mea era să nu mai candidez pentru funcția de primar al orașului Ștefănești și că o să renunț la activitatea politică. Colegii mei din ALDE Ștefănești nu m-au lăsat să abandonez și am așteptat să vedem oferta fiecărui candidat, fiecărei echipe care să schimbe în bine administrarea acestui oraș. Astăzi, împreună cu echipa mea ALDE Ștefănești, am decis să ne alăturăm echipei PSD Ștefănești, cu scopul precis de a realiza o echipă câștigătoare… Nu atât pentru partidele noastre, cât pentru locuitorii orașului. Am hotărât acest lucru, pentru că domnul deputat Nicolae Velcea este singurul candidat care poate, împreună cu o echipă nouă și puternică, să ducă Ștefăneștiul pe harta orașelor dezvoltate.
Om al locului, născut și crescut în Ștefănești, candidatul Nicolae Velcea, om cu o activitate parlamentară excelentă, a reușit să se impună ca un adevărat lider și să facă ordine, aducând linişte în Organizația PSD Ștefănești. Am încredere în capacitatea și experiența sa politică și administrativă, în tăria și cuvântul dat, am încredere că, prin implicarea sa activă, domnul Nicolae Velcea va reuși să facă din Ștefănești un oraș modern, de care să fim mândri! Noi suntem alături de Nicolae Velcea! Fiți și voi!
Valeriu Tudor, preşedinte ALDE Ştefăneşti

Distribuie!

0 Comentarii