Nicolae Velcea, candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti: „Vreau să fac un dispensar în Ştefăneşti, având în vedere că acum nu există”

de | 3.09.2020 13:16 | Politica si Administratie

# Domnule deputat Nicolae Velcea, ce proiecte și investiții în sănătate aveți pentru orașul Ștefănești?
– În domeniul sănătății, mi-am propus să fac un dispensar în orașul Ștefănești, având în vedere că la momentul acesta nu există. Este vorba despre un dispensar și pentru persoanele cu nevoi speciale, să fie cineva care să se poată deplasa la dânșii, să fie cineva care să meargă și să-i aducă dacă au nevoie. Asta mi-am propus în primă fază, iar ulterior să vedem dacă există posibilitatea ca acelui spital care există în Ștefănești (Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie ”Constantin Bălăceanu Stolnici”, n.red.) să-i dăm o altă destinație, pentru că, la momentul actual, el nu ține de Consiliul Local Ștefănești, ci de Consiliul Județean.

„Societatea de termoficare de la Ștefănești nu mai e funcțională”

# Ce ne puteți spune despre situația încălzirii de la blocurile din Ștefănești?
– Societatea de termoficare de la Ștefănești nu mai este funcțională. După cum știți, eu nu am un proiect în acest sens. De ce? Pentru că toate blocurile de la Ștefănești sunt organizate ca asociații de proprietari și nu mai au nicio implicare Primăria și Consiliul Local al orașului Ștefănești. Din toate acele blocuri, Primăria are 121 de camere gestionate pe probleme sociale.
# Cum decurge campania electorală? Au fost probleme?
– Nu sunt probleme. Oamenii sunt nemulțumiți că nu s-au făcut investiții. În toate zonele unde mergem, toți spun că acolo nu s-a făcut sau, dacă s-a făcut, nu sunt făcute profesionist. Este un sistem de canalizare la care cetățenii nu se pot racorda pentru că nu ajunge, sunt situații unde au săpat mai mult și pe Valea Popii le intră apa în beciuri, pe strada Valea Turcului s-a pus asfalt peste canale și oamenii sunt foarte revoltați. Canalele de scurgere a apei menajere sunt pur si simplu astupate cu beton. Aici s-a asfaltat în urmă cu un an și jumătate, poate doi ani. Adică vorbim de lucruri care au fost făcute, dar făcute în bătaie de joc din punctul meu de vedere.
# Pe ce zone o să puneți accent în această săptămână în campania electorală?
– Continuăm cu străzile Rusești și Marcea, apoi mergem pe Enculești-Ploscaru-Valea Mare, joi mergem pe Viișoara, vineri pe Golești. Vreau de cel puțin trei-patru ori să trec pe la fiecare cetățean în parte. Unii dintre cetățeni nu sunt acasă mai devreme de ora 16.00 și nu ai de ce să te duci și, mai mult de două ore, poate trei, nu poți să faci campanie.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod de identificare mandatar financiar 21200019, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii