Web Analytics
scris sâmbătă, 09.03.2024

Nicolae Tudose, către „fraierii de la FC Argeş”: „OK, aici e un islaz, dar de ce nu câştigă în deplasare?”


Aşa cum v-am informat, antrenorul echipei FC Argeş, Eugen Neagoe a motivat, joi, 7 martie, jocul slab prestat de echipa sa în meciul, din etapa trecută, cu Progresul Spartac prin lipsa condiţiilor de pregătire, dar i-a învinovăţit şi pe cei de la Mioveni.

Nicolae Tudose, către „fraierii de la FC Argeş”: „OK, aici e un islaz, dar de ce nu câştigă în deplasare?”

Citeşte şi: Eugen Neagoe și-a spus oful: „Nu e nimeni lângă noi! Și avem pretenții de promovare”

Neagoe a spus că „vin fraierii de la Piteşti să joace”, afirmând că terenul a fost lăsat „de izbelişte” (nu a fost compactat aşa cum trebuie) înaintea meciului disputat sâmbăta trecută de cei de la FC Argeş.

Vineri, 8 martie, Nicolae Tudose, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, i-a dat replica lui Eugen Neagoe: „Pentru a justifica rezultatele slabe ale echipei dumnealui, împroaşcă cu noroi activitatea unor oameni. (…)

Antrenorul Eugen Neagoe, în conferinţa de presă dinaintea meciului împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, justifică rezultatele slabe prin faptul că se antrenează şi joacă pe nişte terenuri care au calitatea unui islaz.

Aşa ceva este total neadevărat. Aici joacă două echipe şi este foarte dificil să menţii stadionul în stare optimă, iar noi facem acest lucru. (…) Vreau să-i reamintesc domnului Eugen Neagoe faptul că CS Mioveni se bate la promovare şi joacă pe acelaşi stadion, iar FC Argeş joacă pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a. OK, aici este un islaz, dar de ce nu câştigă în meciurile din deplasare?”, a întrebat, retoric, Nicolae Tudose.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *