Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

Eugen Neagoe și-a spus oful: „Nu e nimeni lângă noi! Și avem pretenții de promovare”

Joi, 7 martie, la conferința de presă premergătoare meciului de sâmbătă (ora 12), din deplasare, cu FC Corvinul 1921 Hunedoara, Eugen Neagoe, antrenorul echipei FC Argeș, a motivat meciul slab ale elevilor săi din etapa trecută, cu Progresul Spartac, prin aceea că nu există o bază de pregătire adecvată pentru antrenamente.

Eugen Neagoe și-a spus oful: „Nu e nimeni lângă noi! Și avem pretenții de promovare”

Citește și: Remember Florin Halagian! A stat pe bancă la 898 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc

Nu poți să te antrenezi pe un islaz și a doua zi să joci ca Barcelona. Și noi vrem să avem posesie, și noi vrem să ne atacăm adversarii, să ne creăm situații de a marca, să jucăm spectaculos, pentru că suporterii asta așteaptă de la noi, dar trebuie să înțeleagă că nu putem fără a ne antrena corespunzător” – a spus cu amărăciune „principalul” alb-violeților.

Eugen Neagoe mai are însă o supărare. A văzut că nimeni nu se mai interesează de echipă.

Pe deasupra, suntem ca o echipă părăsită. De o lună nu a trecut nimeni pe la un antrenament de-al nostru, cineva din conducere, să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm. În afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi – și au tot respectul din partea mea! – nu este nimeni; suntem, practic, singuri.

Și avem pretenții de promovare… E foarte greu să promovezi în condițiile astea. Deci, nu ai cum” – a transmis antrenorul de la FC Argeș, care a adăugat că și stadionul de la Mioveni „a fost lăsat de izbeliște”, necompactat, „că vin să joace… fraierii ăștia de la Pitești”…

„Nu așa se procedează. Sunt de-ai noștri, sunt vecinii noștri, nu poți să ne tratezi de maniera asta! Am lăsat toate lucrurile așa, pentru că nu suntem organizați! Vorbim de un președinte… Nu a venit nimeni lângă noi, În afară de noi, ca staff, echipă, jucători, nu este nimeni lângă noi!” – a declarat Eugen Neagoe la conferința de presă transmisă online pe pagina de Facebook a FC Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *