Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: În lumea lui Cîțu, totul e roz! În lumea reală e prăpăd!

de | 23.07.2021 09:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Nicolae Pavelescu, deputat #PSD de #Argeș:
În lumea lui Cîțu, totul e roz! În lumea reală e prăpăd!
Premierul rămâne rupt de realitățile pe care le trăiesc #românii și continuă să facă declarații halucinante despre creșterea puterii de cumpărare.
Cică oamenii o duc mai bine, salariile lor au crescut mai repede și mai mult decât inflația și, prin urmare, cumpără mai mult și sunt mai fericiți.
Îl îndemnăm pe premier, cu toată compasiunea, să coboare-n stradă din biroul în care împarte banii țării doar către acoliții săi și să vadă chinul din ce în ce mai mare al vieții de zi cu zi.
Un calcul sumar arată că în fiecare lună o gospodărie plătește mai mult cu aproximativ 240 de lei pentru bunurile și serviciile esențiale din cauza scumpirilor!
Acest articol este despre: guvernul citu,nicolae pavelescu,psd arges

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

A început numărătoarea inversă pentru festivalul rock de la Corbeni
A început numărătoarea inversă pentru festivalul rock de la Corbeni

Mai sunt doar câteva zile până la Poienari Archangels Fest. Astfel că, între 20-22 mai, iubitorii de rock și de motoare sunt așteptați la Corbeni, acolo unde festivalul e gata să transforme Valea Argeșului în Valea Rock-ului printr-un concert cu invitați de seamă.  ...

ITM Argeș amendează patronii care nu dau liber de sărbători
ITM Argeș amendează patronii care nu dau liber de sărbători

Potrivit prevederilor Codului Muncii, de regulă, în zilele de sărbătoare legală nu se lucrează, cu excepţia salariaţilor care lucrează în unităţile sanitare şi cele de alimentaţie publică, precum şi în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă...

Locul 2 la Campionatul Național de Slalom Paralel, pentru Mihai Pelmuș
Locul 2 la Campionatul Național de Slalom Paralel, pentru Mihai Pelmuș

Sâmbătă 14 mai 2022, la Sibiu s-a desfășurat prima etapă din Campionatul Național de Slalom Paralel. Clubul muscelean RB Racing a fost reprezentat de sportivii Juniori Teodora Merlă, Ștefan Udrea și Mihai Pelmuș. „După peripeția de vineri, când la antrenamente Ștefan...


Loading RSS Feed