Nicolae Georgescu: “Guvernanții nu țin cu românii”

de | 16.06.2021 09:48 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Arges, Nicolae Georgescu transmite un mesaj pentru actualii guvernanți. Deputatul de arată nemulțumit de cele 8.354 de disponibilizări ce vor avea loc în perioada următoare.
Un număr de 8.354 de angajaţi vor fi disponibilizaţi de la Complexurile Energetice Oltenia şi Hunedoara şi de la Compania Naţională a Uraniului (CNU) şi Societatea Naţională de Închideri de Mine Valea Jiului (SNIM), din care 8.060 persoane de la cele două complexuri energetice.
Trist, dar adevărat!
 Cele patru societăţi asigură aproximativ 18.000 de locuri de muncă.
Persoanele disponibilizate ar putea beneficia de plăţi compensatorii pentru o perioadă de până în patru ani, estimate la acest moment, la suma de 915,68 milioane lei.
Domnilor guvernanți, cu banii acordați drept plăți compesatorii, trebuie să încercați să puneți pe picioare societățile! În plus, nu se pierdeau nici locurile de munca!
Însă sunteți campioni la disponibilizări din rândul românilor!
 Recent ați făcut concedieri și la CFR Marfă!
1.400 de angajați au fost puși pe liber…
Așadar, românii – cei muncitori sunt dați afară!
 În schimb, vă aduceți oamenii voștri, însă în instituții unde se stă pe locuri călduțe și bine plătite!, a transmis deputatul.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii