Web Analytics
scris luni, 30.01.2023

Nicolae Dică le-a dat sfaturi de comportament elevilor din Mioveni

Cu ocazia Zilei Internaționale a Nonviolenței Școlare, elevi ai unor unități de învățământ din Mioveni au participat luni, 30 ianuarie, la o întâlnire tematică, organizată de Primăria orașului, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar, Poliția și Jandarmeria Argeș, precum și Poliția Locală Mioveni.

Nicolae Dică le-a dat sfaturi de comportament elevilor din Mioveni

Citește și: Elev de clasa a 2-a, sărbătorit la școală ca la bar

Conform unui comunicat al Primăriei Mioveni, specialiști în domeniul prevenirii violenței și a acțiunilor antisociale, care l-au avut alături pe Nicolae Dică, antrenor al echipei locale de fotbal, le-au dat elevilor de liceu sfaturi de viață și de comportament.

Acțiunea a avut loc la Centrul Cultural Mioveni, în cadrul unei campanii de prevenire și informare cu privire la fenomenul violenței în școli. Întâlnirea cu elevii din oraș a fost structurată în două serii, una pentru liceeni și alta pentru ciclul gimnazial.

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli promovează ideea de educare permanentă a copiilor în armonie, solidaritate, toleranță, nonviolență și respect pentru drepturile omului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită