Web Analytics

Nicolae Dică: „Cei care conduc FC Argeș să nu mai jignească oameni care au făcut ceva pentru acest club: Jean Barbu, Vlădoiu, Prepeliță, Dică”

de | 30.08.2023 09:35 | Actualitate, Home, Sport

După atacul lui Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului FC Argeș, la adresa sa, Nicolae Dică a oferit o replică prin intermediul Gazetei Sporturilor și a explicat de ce a oprit negocierile cu formația piteșteană. Liber de contract după demiterea de la FCU Craiova, Nicolae Dică a atras atenția multor cluburi din România. A negociat cu FC Botoșani și s-a arătat dispus să meargă și la FC Argeș, dar nu în orice condiții.

Citește și: Viorel Tudose, sponsor FC Argeș: „Cât eu voi mai fi la această echipă, Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș”


„Să vă povestesc eu cum au stat lucrurile. După ce am reziliat cu Craiova și după meciul lui FC Argeș cu Tunari, m-a sunat domnul primar din Pitești și m-a întrebat dacă vreau să iau echipa. I-am spus că sunt deschis, dar în anumite condiții. A zis OK și că mă va suna domnul Tudose. M-a sunat și i-am explicat că vreau două lucruri: clauză și să vină o persoană în conducere, a zis că e în regulă, că stabilim, prin intermediul cuiva, în cursul zilei de marți. Ce s-a întâmplat marți? Persoana respectivă n-a mai fost sunată, domnul primar a chemat jucătorii la Primărie, iar aceștia au zis că îl susțin pe Pelici, ceea ce mi se pare un gest foarte OK. Primarul a zis că îi mai acordă timp lui Pelici încă două meciuri, cu Chindia și Metaloglobus.
M-am întors joi din vacanță, mi-am văzut de treaba mea pentru că FC Argeș avea antrenor validat de conducere și nu sunt omul care să mă propun. Nu am discutat despre salariu staff etc, asta este oferta pe care am avut-o de la FC Argeș. Între timp, în presă a apărut că m-aș fi înțeles cu Botoșani, deși nu era așa. Atunci m-a sunat domnul Tudose: «cu noi cum rămâne»? «Păi, aveți antrenor, Pelici e la echipă!». I-am spus că o să mă întâlnesc cu Iftime, mi-a zis că foarte bine. Asta a fost tot?”, a explicat Nicolae Dică pentru Gazetă.

Citește și: 30 August 1982: S-a născut judoka româncă Alina Alexandru Dumitru, campioană olimpică


În final, Dică a avut un mesaj pentru actuala conducere a clubului FC Argeș. „Le transmit celor care conduc acum clubul să se oprească din a mai jigni și a-și bate joc de oamenii care au făcut ceva pentru acest club: Jean Barbu, Vlădoiu, Prepeliță, Dică. V-ați bătut joc de prea multe ori, gata, puneți stop! Mai ales la adresa mea, care atunci când am venit să preiau echipa din Liga 3, nu am avut nici apă la primul antrenament. Din banii mei am făcut vestiarul, cantonamentul, sala de forță și am și promovat. Eu am făcut ceva, domnul Tudose e doar un sponsor care dă 200.000-300.000 de euro pe an, dar nu e patron. Această echipă este a orașului și este ținută din banii oamenilor. Păcat de suporterii care vin la meciuri și susțin echipa, pentru că cei din club nu au produs rezultatele așteptate și meritate de fani. FC Argeș va rămâne oricum în inima mea pentru totdeauna”, a concluzionat Dică.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Felicitări, Dica,ca i-ai dat m.e lui Tudose.Asta joaca la 3 capete,Pitești,Buzău și la rugby.De ce nu explica cat da la FC ARGENTEA,ca de dat din gura e bun.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *