NEWS ALERT! Iliescu rămâne fără certificatul de revoluționar

de | 9.06.2022 12:23 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul președinte al României Ion Iliescu va rămâne fără certificatul de revoluționar. La cererea asociației 21 Decembrie, Secretariatul de stat pentru revoluționari a decis să îi retragă titlul de luptător pentru victoria Revoluției din decembrie 1989.

Citește și: Secretarul general al NATO a fost diagnosticat cu zona zoster

În ședința din 31 mai a.c., Secretariatul de Stat pentru Revoluționari din subordinea Guvernului a decis să înceapă procedurile prin care i se retrage certificatul de luptător pentru victoria Revoluției din decembrie 1989 fostului președinte Ion Iliescu. Decizia a fost luată în unanimitate de voturi.

Știre în curs de actualizare

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...