Netflix ar putea introduce o funcție de limitare a distribuirii parolei între clienți

de | 12.03.2021 09:36 | Actualitate

Prin noua funcție pe care Netflix are ca scop sa o introducă, s-ar putea verifica dacă utilizatorii care distribuie parola între ei, locuiesc la aceeași adresă. Măsura ar reduce drastic numărul persoanelor care folosesc același cont. Funcția va trimite un mesaj către un număr de utilizatori ai platformei Netflix, prin care li se cere confirmarea că aceștia locuiesc cu proprietarul contului, prin precizarea anumitor detalii.

CITEȘTE ȘI SE MICȘOREAZĂ AJUTORUL DE DECES

Ulterior, proprietarul contului va primi și el prin email informațiile despre persoanele care îi folosesc contul de Netflix. Utilizatorii pot, totuși, să amâne verificarea și să continue să folosească o perioadă Netflix, în mod normal. Mesajul ar putea apărea din nou la redeschiderea aplicației, și eventual, utilizatorilor li se va cere să deschidă un cont nou, dacă aplicația constată că persoanele care o folosesc nu locuiesc în același loc, transmitcei de la Reuters.

CITEȘTE ȘI (P) CLARFON prezintă: Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed