Web Analytics

(P) CLARFON prezintă: Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău!

de | 11.03.2021 09:46 | Actualitate, Economie

Primăvara reprezintă un nou început, acum este momentul perfect în care să îți testezi acuitatea auzului.
Chiar dacă auzul nu mai funcționează la cotele maxime, acest lucru poate fi remediat. Este extrem de important să previi o degradare bruscă a auzului tău. Salvându-ți auzul, îți asiguri fericirea.

Echipa Clarfon este alături de tine și te ajută să găsești cele mai bune soluții de protecție sau de punere în valoare a capacității auzului. Este important să cunoști faptul că problematica tulburărilor de auz este destul de extinsă.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Soare a dat-o afară, instanţa a dispus reangajarea ei

1.    Se estimează că până în 2050, peste 900 de milioane de oameni vor suferi de pierderea auzului.

2.    60% dintre copiii cu deficienţe de auz prezintă cauze care pot fi prevenite.

3.  1.1 miliarde de tineri (12-35 de ani) prezintă risc de pierdere a auzului ca urmare a expunerii la zgomote puternice.

4.  Persoanele cu probleme de auz pot beneficia de tratament când depistarea este precoce – există dispozitive de auzimplanturi cohleare şi alte dispozitive.

Primăvara aduce noi oferte la Clarfon, în luna martie orice audiogramă efectuată este realizată în regim gratuit, acesta este momentul în care să conștientizezi că amânarea nu este o soluție.

CITEȘTE ȘI: Un an de închisoare pentru doi argeșeni

Prietenos cu natura, perfect pentru un auz sănătos, Clarfon îți prezintă noul aparat Stiline. Este blând cu natura pentru că funcționează cu baterii reîncărcabile. Acesta are o capacitate uimitoare de adaptare, respectiv 127 de medii sonore. Acest tip de aparat este deținătorul unui senzor de mișcare integrat pentru cea mai bună adaptare la mediul auditiv. Pe lângă funcțiile noi pe care acest aparat le are, Clarfon a pregătit și o ofertă extraordinară: 15% reducere la orice aparat Stiline achiziționat pe parcursul lunii martie.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii