Nereguli silvice la o firmă din Stoenești. 10.000 de lei amendă

de | 21.05.2022 08:46 | Actualitate, Home

În data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiștii din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, au acționat pe raza comunei Stoenești, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul deținerii, prelucrării, transportului și comercializării de material lemnos, ocazie cu care au verificat activitatea unei societăți comerciale din aceeași localitate.

Citește și:Începe Raliul Argeşului! Probe speciale pe Transfăgărăşan şi Mateiaş

În urma verificărilor, s-au constatat diferențe între stocul scriptic și cel faptic, în sensul lipsei cantității de 4,68 mc lemn rotund, specia paltin și 14,23 mc cherestea rășinoase.

Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar pentru cantitatea de material lemnos lipsă, în valoare de peste 13.000 de lei, a fost dispusă măsura complementară de confiscare valorică.

Acest articol este despre: amenda,material lemnos,nereguli silvice

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....