Nepotul regelui Mihai I al României și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară

de | 6.12.2021 13:19 | Actualitate, Home

 Prințul Nicolae şi soţia sa Alina de Roumanie au anunţat, într-un comunicat de presă, că vor deveni părinţi pentru a doua oară.

„În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtăşim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoţie şi fericire în suflet aşteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din nepreţuitele miracole ale vieţii!”, este mesajul celor doi. 

CITEȘTE ȘI: DOLIU în Baroul Argeș! Avocatul Adrian Pica – răpus de Covid!

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în anul 2018, la Sinaia. Fostul principe a devenit tată pentru prima dată în 2020. Maria-Alexandra s-a născut pe data de 7 noiembrie.Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul  exilului din 1948.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole