Negocierile dintre delegația ucraineană și cea rusă urmează să înceapă

de | 28.02.2022 09:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Discuţiile agreate între delegaţiile Rusiei şi Ucrainei vor începe luni dimineaţă, a declarat o sursă pentru agenţia rusă TASS . Locaţia exactă a întâlnirii nu va fi dezvăluită, a precizat pentru agenţia citată o altă sursă.

Citește și:  28 Februarie 1785 – Horea și Cloșca, conducătorii răscoalei țărănești din Transilvania de la 1784, sunt executați prin tragere pe roată

Consilierul prezidenţial rus Vladimir Medinski a anunţat încă de duminică seară că delegaţia rusă a părăsit deja Minsk şi se îndreaptă spre locul discuţiilor. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat anterior pe Telegram că a acceptat negocieri cu Rusia şi că acestea urmează să aibă loc la frontiera Ucrainei cu Belarusul, în apropierea zonei de excludere de la Cernobîl, în urma unei medieri a preşdintelui belarus Aleksandr Lukaşenko, cu care a discutat la telefon. 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole