Web Analytics

Nebuniile din fotbalul judeţean! Fiul primarului de la Lunca Corbului a bătut arbitrul, iar la Stolnici meciul s-a disputat cu doi arbitri

de | 27.06.2019 13:23 | Sport

Fotbalul județean „administrat” de AJF Argeș continuă să producă adevărate nebunii! Arbitrii sunt bătuți pe terenul de fotbal, meci disputat cu un arbitru principal și doar unul de linie și schimbări uluitoare de decizii privind sancțiunile unor jucători la comisiile de specialitate din cadrul AJF Argeș sunt doar câteva din ingredientele unui fotbal de “cascadorii râsului”.
La începutul acestei luni, la meciul dintre Viitorul Lunca Corbului și CS Albota, jucătorul Alexandru Drăgan de la Lunca Corbului, nimeni altul decât fiul primarului din localitate, l-a lovit cu palma peste față și l-a înjurat ca la ușa cortului pe arbitru. Pentru asta fotbalistul a fost suspendat cu 18 etape și amendat cu 500 lei. De asemenea, la același meci, jucătorul Sergiu Tănase l-a lovit pe arbitru peste gleznă și genunchi, iar la terminarea meciului l-a înjurat pe arbitru și a aruncat cu apă spre el. Sancțiunea a constat în suspendare de 20 de etape și amendă de 500 lei. Evident că meciul a fost pierdut la masa verde.
Incredibilul s-a produs însă la Stolnici, acolo unde s-a dat drumul la meci la “mica înțelegere”, pentru că au fost prezenți arbitrul principal și doar unul de linie. Observatorul Bogdan Ciolacu, un experimentat om de fotbal, nu a avut nimic de spus și asta pentru că, dacă meciul nu s-ar fi disputat, costurile deplasării formației adverse trebuiau suportate de Comisia de Arbitri.
Și ca totul să fie “perfect”, clasamentul final și-a schimbat cu totul configurația în urma unor decizii ale comisiilor de specialitate cu totul și cu totul contradictorii. Este vorba despre meciul dintre Oarja și Albota, acolo unde câștig de cauză la contestația celor de la Albota a avut Oarja, iar la apel a pierdut Albota și a primit și amendă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii