Web Analytics
scris joi, 10.11.2022

Nea Sile Stan l-a consolat pe Straton, după dezastrul cu Sepsi

La finalul meciului cu Sepsi, la flash-interviul de la Digi Sport, portarul Straton a început să plângă și a cerut iertare suporterilor și conducerii.
„Azi am lăsat cu toții de dorit. Sunt mâhnit, supărat, nu îmi place să pierd, să iau cinci goluri. Pot să pierd, dar nu în maniera asta. Noi am arătat ca niște jucători care nu merită să poarte acest tricou. Nu știu dacă îmi pot explica, dar dacă aș încerca să găsesc o explicație, probabil cele două penalty-uri au avut un cuvânt greu de spus și cred că așa s-a scris istoria acestui meci. Puteam reintra în joc, dar ați văzut ce s-a întâmplat. Trebuie să muncim de mâine, trebuie să schimbăm ceva”, a declarat Cătălin Straton la finalul meciului.

Nea Sile Stan l-a consolat pe Straton, după dezastrul cu Sepsi

După interviu, Straton i-a dăruit tricoul său legendarului portar de la FC Argeș, Vasile Stan, cu ocazia aniversării de 50 de ani de la victoria cu Real Madrid. Vizibil emoționat, Stan l-a consolat pe Straton după cele cinci goluri încasate de la Sepsi. ”Nu ai nicio vină din punctul meu de vedere, ți-ai făcut datoria. Să nu te acuzi pentru jocul de astăzi!”, i-a transmis Vasile Stan.
M.S.

Citește și Campionul alb-violet Vasile Stan, după operaţia la şold: „Acum merg normal şi cred că aş putea să mai fac un plonjon”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită