Web Analytics

Ne-a scos Botoșaniul play-off-ul din cap. FC Argeș a pierdut acasă cu 1-0

de | 5.11.2021 23:53 | Actualitate, Dezvăluiri, Sport

 

Ne-a bătut Botoșani-ul pe teren propriu, cu un gol marcat de Malcom Edjouma spre finalul primei reprize. În minutul 43, Ongenda a bătut corner și mingea a fost deviată de Șeroni până la Edjouma, care a „băgat” decisiv vârful din 6 metri, după un marcaj rigid al lui Latovlevici.

Citește și: Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: ”Trebuie să facem ceva! Nu putem să mergem din prostie în prostie”

Imediat după pauză, FC Argeș a avut vreo 25 de minute horror în care FC Botoșani putea să mai marcheze de vreo trei ori, dar s-a jucat cu ocaziile, spre disperarea antrenorului Marius Croitoru.

FC Argeș a semănat cu Titanicul, rupt în două de la mijloc, înainte să se prăbușească în ocean. Absența mijlocașilor Mezza Coli, Raynov și Ionut Șerban, suspendați după ce au luat galben în meciul cu FCSB, s-a văzut. Iar înlocuitorii lor-Honciu, Dumitrașcu și Palic-n-au arătat mare lucru.

Nici primele două schimbări făcute de Prepeliță, ne referim la Said și Cristi Dumitru, n-au  dat satisfacție, lăsând impresia că echipa joacă în 9, nu în 11 jucători. Astfel, FC Argeș a avut o a doua repriză horror, cea mai slabă din acest campionat. Intuind că echipa nu-și revine după gol, mai ales după improvizațiile caricaturale de la mijlocul terenului, primarul Gentea a plecat furios la pauză, nu înainte de a-i striga președintelui Consiliului de Administrație, Mihai Foamete, să blocheze orice drepturi salariale sau prime către jucătiori.

Citește și: Vineri: O nouă finală pentru Robert Glință, la Campionatele Europene de la Kazan

Și parcă are dreptate, câtă vreme Honciu, înlocuitorul lui Mezza Coli ia 5000 de euro pe lună, ca să nu mai vorbim de Antun Palic, care are salariu  de 10.000 euro pe lună și n-a jucat mai nimic în acest campionat.                                              

          Gabriel Grigore.                                                  Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

3 Comentarii

  1. De ce mai bine sa nu isi dea demisia Vlădoiu,Prepelita si Ianovschi?ei au adus gloabele alea la echipa.

  2. Alooo,primare,te dădeai cocos ca aduci bani la club.. păi ce faci?nu vezi ca se duce dracului totul,atata timp cat Vlădoiu si Prepelita,fac ce vor,pe banii noștrii?

  3. Problema este ca jucătorii sunt lipsiți de forță, nu se angajează într-un fotbal total, fotbal care trebuie jucat astăzi în liga 1.Pregatirea lor fizica e precara ca să nu mai vorbim de cea tehnica, și asta e numai vina conducerii. Nu joaca nimic, pe scurt.