Web Analytics

Narcis Sofianu va cere în Consiliul Local eliberarea din funcție a viceprimarului Apostoliceanu: ”Dovedește o crasă incompetență”

de | 2.08.2019 13:44 | Actualitate

Prezent vineri 2 august la ultima conferință de presă a PNL Argeș, consilierul loca Narcis Sofianu a lansat o serie de atacuri la adresa lui Sorin Apostoliceanu, viceprimarul Piteștiului, făcând referire și la recentul seminar organizată de Primăria Pitești cu referire la conceptul de ”smart city”. Narcis Sofianu a spus și că va cere în Consiliul Local eliberarea din funcție a lui Sorin Apostoliceanu pentru că nu și-a făcut treaba cum trebuie”La respectiva întâlnire au făcut o prezentare cu iz mai mult de publicitate electorală. Nu poți face smart city cu oameni incompetenți, cu oameni care nu sunt smart. Domnul Apostoliceanu putea să facă o listă cu cele 100 de proiecte pe smart city pe care le-a implementat Alba-Iulia și apoi să facă un sondaj. Domnul viceprimar Apostoliceanu nu înțelege ce înseamnă smart city, ce înseamnă un oraș normal. Smart city înseamnă să dai aprobare să pui barăci pe spațiul verde?”, a spus Narcis Sofianu, făcând referire că în perioada în care a avut atribuții de primar (când Cornel Ionică era suspendat), Sorin Apostoliceanu a semnat un acord pentru extinderea unui magazin ce vinde produse naturiste, de la 9 mp la 21 mp, două treimi din spațiu ajungând să fie pe spațiul public. Ulterior, primarul Cornel Ionică a dat notificare firmei respective să elibereze spațiul public. Drept urmare, firma ce deține magazinul, și care a investit 100.000 lei în modernizarea și extinderea sa, a dat în judecată Primăria Pitești. ”Ceea ce a făcut domnul Apostoliceanu nu e numai nelegal, ci și imoral. Pe baza nepriceperii domnului Apostoliceanu, am ajuns iar să fie dată Primăria în judecată. Domnul Apostoliceanu dovedește o crasă incompetență privind toate problemele ce țin de administrația publică. Vom solicita în Consiliul Local eliberarea din funcție a domnului Sorin Apostoliceanu în baza art. 152, alineatul 5 din Codul Administrativ, pentru că nu și-a făcut treaba cum trebuie”, a mai spus Sofianu.

O să îmi pun ca ton de apel vocea domnului Apostoliceanu, mă binedispune”

Narcis Sofianu l-a și ironizat pe vicele Apostoliceanu, declarând că ”O să îmi pun ca ton de apel vocea domnului Apostoliceanu, mă binedispune când îl aud pronunțând ”smart city”, chiar dacănu are o voce prea bărbătească. Domnul Apostoliceanu este un maestru al umorului negru în administrația publică locală”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole