Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Muzeul Județean Argeș – parteneriat cu Muzeul Național Bran

O delegație din Argeș a avut miercuri, 21 februarie, o întâlnire la Muzeul Național Bran, acolo unde au fost puse bazele unui parteneriat cultural, în domeniul muzeal.

Muzeul Județean Argeș – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Citește și: George Şovu, scenaristul argeşean al filmului „Declaraţie de dragoste”

Din delegație au făcut parte Adrian Bughiu, vicepreședinte al C.J. Argeș, precum și lect. univ. dr. Cornel Popescu, managerul Muzeului Județean, care au discutat cu reprezentanți ai conducerii Muzeului Național Bran.

Din câte aflăm, au fost abordate cu acest prilej diverse proiecte și informații care implică muzeele, ca instituții publice de cultură.

Am pus astfel bazele unui parteneriat între cele două instituții care cred că va fi de bun augur.  Este un pas semnificativ, mai ales că, după ce vor fi finalizate investițiile derulate de Consiliul Județean Argeș la obiectivele de la Muzeul Județean, ne dorim să avem o expunere cât mai mare inclusiv pentru vizitatori din țară și de peste hotare” –  a spus vicele AdrianBughiu, potrivit unui comunicat de presă al C.J. Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...