Web Analytics

Muscelenii s-au nărăvit la întocmirea de petiţii

de | 16.07.2020 13:07 | Actualitate

Dacă îi chemi la miting, nu ies, dacă îi pui să intre în rețea, sunt gata! Așa sunt muscelenii… Și așa se face că în ultimul timp au fost lansate la semnat mai multe petiții cu diverse solicitări. Ultima a beneficiat și de ”șeruirea” Elenei Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung semnând pentru realizarea unui teren de baschet în aer liber. Petiția întocmită de un tânăr care practică baschetul 3X3 avea aproape trei sute de semnături la începutul săptămânii.
La Mioarele, un alt tânăr strânge semnături nu doar online, ci și mergând din poartă în poartă. Of-ul este reprezentat de starea în care se află DN73 D, drumul care s-a rupt în august 2018 la intrarea în Boteni, dinspre Suslănești, și care leagă municipiul Câmpulung de Mioveni.
Cât despre petiția de la finalul lui martie prin care se cerea demisia liderului de sindicat Sanitas de la Spitalul Câmpulung, Gabriel Eana, în privința acesteia semnăturile s-au oprit la jumătate de sută. Rămân în continuare elocvente pentru ceea ce a urmat comentariile a doi medici semnatari. ”Spitalul Câmpulung este pentru întreaga comunitate și trebuie să tratăm și pacienții neinfectați din orașul nostru. Eu sunt cardiolog, vreau să am grijă de pacienții cardiaci din Muscel într-un spital curat, nu infectat”, a punctat doctorul Victoria Belu. ”Opinia liderului de sindicat nu mă reprezintă” este concisa părere a doctorului Florica Berevoianu asupra inițialei intenții a lui Eana de a avea ”covizi” la Câmpulung. Din păcate, dorința i-a fost îndeplinită, ba chiar mai mult…
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii