Web Analytics

Mușătești: Prima etapă de branșare a consumatorilor la rețeaua de alimentare cu apă

de | 26.05.2022 16:27 | Actualitate, Politica si Administratie

A fost încheiată prima etapă de branșare a consumatorilor la rețeaua de alimentare cu apă a comunei Mușătești. Au fost realizate, în acestă etapă, 200 de branșări la rețea în satele Mușătești, Robaia, Valea Faurului, Vâlsănești și Stroești.

Începând de mâine, 27 mai a.c., angajații primăriei vor merge în teren pentru încheierea contractelor de furnizare a apei potabile cu proprietarii imobilelor pentru care s-a realizat branșarea. Totodată, va fi încheiat și un proces-verbal de verificare și citire a apometrelor. 

Citește și Mărăcineni: Societate sancționată pentru nereguli silvice

În situația în care, din diverse motive, cetățenii nu sunt prezenți  la domiciliu, în vederea încheierii contractelor, aceștia vor contacta persoana desemnată (referent Onea Florin-tel. 0760.239.406) pentru stabilirea perioadei când aceștia se vor afla la domiciliu.

Facem precizarea că, prin Hotărârea nr.17/2022 Consiliul local a aprobat tariful la apă potabilă furnizată din rețeaua publică a comunei Mușătești,  acesta fiind de 7 lei/m.c.

Totodată, precizam faptul că, în contractul de prestare a serviciului de alimentare cu apă este prevăzut un termen limită de 3 luni, de la momentul încheierii contractului, până la care cetățenii au posibilitate de a-și pune în funcțiune instalațiile de consum apă potabilă aflate pe proprietate.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *