Mărăcineni: Societate sancționată pentru nereguli silvice

de | 26.05.2022 16:08 | Actualitate, Home

În data de 25 mai a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiștii din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, au acționat pe raza comunei Mărăcineni, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul deținerii, prelucrării, transportului și comercializării de material lemnos, ocazie cu care au verificat activitatea unei societăți comerciale din aceeași localitate.

Citește și Jandarmii de la Câmpulung au desfășurat o acțiune de protecție a mediului

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că societatea, în perioada 2-22.05.2022, a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, efectuând fotografii ale mijlocului de transport, din care nu se poate distinge/focaliza încărcătura, iar în data de 24.05.2022 nu a efectuat fotografii ale mijlocului de transport, cu ocazia emiterii avizului de însoțire a materialului lemnos.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice.

Acest articol este despre: arges,maracineni,nereguli silvice

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....