Moșoaia: Nu a respectat carantinarea și a fost amendat

de | 9.07.2021 17:43 | Actualitate, Home

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 18 acţiuni punctuale (dintre care 17 organizate independent de către poliţişti și una organizată cu alte structuri ale M.A.I.). În cadrul activităților, au fost verificate 661 de persoane, precum și 89 de mijloace de transport persoane.

Totodată, au fost verificate 90 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și ISU Argeș: Două incendii și trei accidente rutiere în ultimele 24 de ore

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.500 de lei, după cum urmează:

-10 sancţiuni, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-o sancțiune, în valoare de 500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 08 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Pi tești au depistat, pe raza municipiului Pitești, un bărbat de 29 de ani, din Moșoaia, care nu a respectat măsura carantinei la adresa declarată. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Acest articol este despre: amendat carantinare,arges,mosoaia

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...