Web Analytics

Moșoaia: Nu a respectat carantinarea și a fost amendat

de | 9.07.2021 17:43 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 18 acţiuni punctuale (dintre care 17 organizate independent de către poliţişti și una organizată cu alte structuri ale M.A.I.). În cadrul activităților, au fost verificate 661 de persoane, precum și 89 de mijloace de transport persoane.

Totodată, au fost verificate 90 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și ISU Argeș: Două incendii și trei accidente rutiere în ultimele 24 de ore

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.500 de lei, după cum urmează:

-10 sancţiuni, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-o sancțiune, în valoare de 500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 08 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Pi tești au depistat, pe raza municipiului Pitești, un bărbat de 29 de ani, din Moșoaia, care nu a respectat măsura carantinei la adresa declarată. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii