Web Analytics

Moşoaia a accesat 1 milion de euro pentru drumul care va lega comuna de Piteşti

de | 2.02.2017 16:12 | Politica si Administratie

18 FloreaAmbițiile autorităților locale din comuna Moșoaia, pentru acest an sunt reprezentate de finalizarea rețelei de gaze, în prezent realizată în proporție de 70-75%. De asemenea, finalizarea, la sfârșitul lunii iunie a lucrărilor de canalizare pe fonduri de coeziune POS Mediu, investiție realizată în cadrul proiectului implementat în zona metropolitană de Sc Apă Canal 2000 SA Pitești.
Cea mai mare reușită este însă aprobarea unui proiect din fonduri europene de 1 milion de euro care va însemna legarea drumului național Pitești – Drăgășani de drumul județean Pitești – Băbana, în zona satului Smeura. Este vorba despre o nouă bretea ocolitoare a Piteștiului, 3,5 kilometri de drum care va ușura mult accesul localnicilor spre locurile de muncă sau școlile din oraș. A fost depus studiul de fezabilitate, urmează realizarea proiectului iar lucrările ar putea începe tot în acest an după cum spune primarul Ene Florea.
Acesta spune că mai are și alte lucrări care trebuie realizate, dar așteaptă aprobarea bugetului pe anul 2017. Însă, cu sau fără alocări bugetare, potrivit edilului, dezvoltarea comunei nu stă în loc.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii