Web Analytics

Morten Jensen, antrenor Viking: „FCSB este în continuare marea favorită”

de | 24.08.2022 07:52 | Actualitate, Home, Sport

FCSB se află în fața celui mai important meci al acestui start de sezon. Joi, de la ora 20, va juca returul cu Viking, în Norvegia. Calificarea în grupele Conference League este extrem de importantă pentru gruparea roș-albaștrilor. Tocmai de aceea, conducerea clubului a reușit amânarea partidei din campionat cu FC Botoșani, care ar fi trebuit să se dispute duminică.
FCSB a cedat în primul meci contra celor de la Viking, scor 1-2, însă elevii lui Nicolae Dică sunt gata să întoarcă rezultatul și să se califice în grupele Conference League.
Deși au câștigat în tur, norvegienii au evidențiat calitatea individuală a celor de la FCSB, iar antrenorul Morten Jensen (41 de ani) este convins că vicecampioana României este marea favorită pentru calificarea în grupele Conference League. În schimb, Jensen spune că un lucru excelent pentru echipa sa este faptul că Viking va avea posibilitatea de a lupta pentru calificare pe teren propriu, în fața unui public numeros.

Citește și: Cine va arbitra meciurile echipelor românești în Conference League?


„Ei sunt în continuare mari favoriți. S-a văzut cât de mult ne-am chinuit acolo. Va fi nevoie de o prestație de top a noastră pentru a ne putea califica, însă avem un punct bun de plecare după meciul din tur. E fantastic că am ajuns în această situație. Am muncit din greu, iar acum avem șansa de a obține calificarea pe teren propriu. Ar fi un scenariu de vis”, a spus Morten Jensen, pentru Aften Bladet.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *