Web Analytics

Momente de groază într-un tren de călători care a rămas fără frâne lângă Golești

de | 2.06.2021 16:12 | Actualitate

Pasagerii unui tren de călători cu ruta București – Craiova au trăit momente de groază, după ce garnitura a rămas fără frâne. Conform unui martor ocular citat de Gândul, controlorul nu știa unde este frâna de mână:  

,, Din București s-a sesizat la mecanicul de locomotivă că legătura între conductori nu este corectă. Mecanicul a făcut de două ori apel la controlorul de tren, care nu a putut să îl ajute cu nimic, deoarece nu știa unde este frână de mâna. Acesta ne-a întrebat pe noi unde este frâna. Nu este normală o astfel de situație. M-am speriat foarte rău. Am trecut prin momente de groază. Mecanicul a sărit printre noi, ne-a spus să ne dăm la o parte, să îi acordăm culoarul liber, ca să poată să ne salveze. A trebuit să treacă în cealaltă rezervă pentru a ne salva viețile.” 

Citește și:Tren de călători rămas fără frâne, la Golești

În tren se aflau peste 100 de pasageri. După ce trenul s-a oprit la 300 de metri de gară din Golești, peste 40 de persoane au fost asistate medical, mulți dintre pasageri au suferit atacuri de panică. Pentru a evita producerea unei tragedii, trenul a fost garat în apropierea gării golești pe o cale ferată necirculată.  

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii