Web Analytics

MOL a ieftinit carburanții cu aproape un leu după controalele ANPC

de | 11.03.2022 09:22 | Actualitate, Economie

Carburanţii comercializaţi în reţeaua MOL România s-au ieftinit vineri dimineaţa cu aproape un leu, toate preţurile fiind sub 9 lei pe litru, potrivit datelor din Monitorul Preţurilor la Carburanţi, citate de AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat joi că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a controlat peste 70 de staţii de carburant pe întregul teritoriu al ţării, aplicând amenzi în valoare de 370.000 de lei.

Citește și:VIDEO. Cozi uriașe la benzinăriile din Argeș după ce s-a zvonit că prețul carburanților va ajunge la 10 lei litrul

ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei au demarat investigaţii pe piaţa carburanţilor pentru a verifica motivul pentru care tarifele la motorină şi benzină au crescut în doar câteva ore pe parcursul zilei de miercuri, 9 martie.

Reprezentanţii companiei MOL România, unde preţurile au crescut mai mult decât în restul pieţei, la peste 9 lei pe litru, au precizat într-un comunicat de presă că se delimitează de orice practică anticoncurenţială şi de orice informaţii care ar putea genera panică în rândul populaţiei.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *